Specialøl | Bryghuset SkandsMesterværk på flasker

Med visionen om, at bringe det gamle bryggehåndværk i højsædet, med en baggrund som udviklingschef for Carlsberg og med stor kærlighed til special øl, åbnede den erfarne brygmester Birthe Skands i 2013 sit kvalitetsbryggeri Bryghuset Skands.

Velsmag og kvalitet

I 2017 overtog Ernst Kristensen og Søren Truelse bryggeriet. De fører Skands videre i Birthes ånd og med samme velsmag i bryggeriets øl med fokus på kvalitet og balancerede smagsoplevelser.
Det betyder, at du altid kan forvente en øl med høj drikbarhed – uanset om bitterheden er i den høje ende eller, om det er krydderier, der dominerer.
Med et indgående kendskab til brygprocesser og håndværksmæssige traditioner og med kærligheden til øl og udsøgte råvarer justeres og udvikles det rige sortiment af kvalitetsøl løbende. Det sikrer, at ølnyderen smager kærligheden og kompromisløsheden i hver eneste tår.

Hos Gavegaarden finder du Skands økologiske øl i flere af vores gavekasser. Du kan også blande din egen kasse med fire specialøl og eksempelvis give den i gave til manden der har alt.