✓ Vi leverer til virksomheder og private ✓ Kundeservice: 2138 2247

Specialøl | Bryggeriet SkandsMesterværk på flasker

Med visionen om, at bringe det gamle bryggehåndværk i højsædet, med en baggrund som udviklingschef for Carlsberg og med stor kærlighed til special øl, åbnede den erfarne brygmester Birthe Skands i 2013 sit kvalitetsbryggeri Bryggeriet Skands.

Velsmag og kvalitet

I 2017 overtog Ernst Kristensen og Søren Truelse bryggeriet. De fører Skands videre i Birthes ånd og med samme velsmag i bryggeriets øl med fokus på kvalitet og balancerede smagsoplevelser.
Det betyder, at du altid kan forvente en øl med høj drikbarhed – uanset om bitterheden er i den høje ende eller, om det er krydderier, der dominerer.
Med et indgående kendskab til brygprocesser og håndværksmæssige traditioner og med kærligheden til øl og udsøgte råvarer justeres og udvikles det rige sortiment af kvalitetsøl løbende. Det sikrer, at ølnyderen smager kærligheden og kompromisløsheden i hver eneste tår.

Hos Gavegaarden kan du blandt andet finde disse bryg i gavekasserne:

Skands Humlefryd
Tjekkisk inspireret pilsner-type med markant, men velafbalanceret humlesmag. Humlenkommer fra Saaz-området i Tjekkiet og bidrager til den friske bitterhed samtidig med, at den giver en aroma og smag af blomster og frugt.  Humlefryd har en flot lys, gylden farve og er ”blank-filtreret”, dvs. krystalklar som en pilsner bør være.

Skands Blå Chimpanse
Belgisk inspireret øl med markant maltsødme og en liflig frugtagtig duft. Humlebitterheden er lav. Den belgiske gær bidrager med en vinøs sødme og en snert af tørret frugt. Blå Chimpanse har en mørk kastaniebrun farve med en afrundet smag og en skøn maltfylde. Den har en diskret sødme med noter af figner, dadler og chokolade. Øllen er ufiltreret og upasteuriseret. Egner sig fortrinligt som en forfriskning, og er specielt velegnet til mørkt kød og desserter.

Skands Elmegade IPA
Ale brygget på Maris Otter malt og karamelmalt, der giver IPA’en en flot fylde og en let rødlig farve. Øllen er inspireret af den oprindelige engelske India Pale Ale, som englænderne bryggede til tropperne, der drog til Indien. Elmegade IPA er kraftigt humlet med den klassiske engelsk Nothern Brewer, og den har en intens frugtagtig duft, som kommer fra den velkendte Cascade humle. Øllen er overgæret, ufiltreret og upasteuriseret. Velegnet til kraftigt mad – gamle danske retter som gule ærter, grønlangkål og lignende.