Saltkaramel i gavekassen

Saltkaramel og Covid19: Ikke umiddelbart to ting, man forbinder med hinanden – ikke desto mindre trender begge "begereber" indenfor gaver i år.

Alt med saltkaramel

Udsagnet har vi fra en af vores samarbejdspartnere, som fortæller, at stort set alt med saltkaramel hittede indenfor gavekasser, gaveæsker og gavekurve i 2020 – en trend der ser ud til at fortsætte i 2021.
Det kan vi godt forstå. Derfor har vi smagt og udvalgt en række lækkerier med saltkaramel og sørget for, at du kan få dem i din gavekasse fra Gavegaarden. 

Send din gave

På den mere kedelige del af skalaen altså i forhold til Covid19 blev 2020 året, hvor vi ikke så ofte selv afleverede vores gaveæsker og gavekurve til modtageren, men i højere grad fik den leveret.
Stod det til os, måtte Covid19 ”trenden” gerne være overstået – altså ikke i forhold til at sende en gave afsted, det gør vi med største glæde men mere, så du som giver ikke bliver afholdt fra selv at aflevere gaven, til den du holder af, på grund af risikoen for Covid19.

Personlige gaver med omhu

Vi håber du får et fantastisk 2021 fyldt med saltkaramel og personlige gaver.
Vi sender i Danmark – selvfølgelig med en personlig hilsen, hvis gaven skal direkte til modtageren. Og vi sender til dig, hvis du selv kan overbringe din gave til modtageren. Du vælger. Og uanset hvad du vælger, gør vi os umage med hver eneste gave, vi sammensætter, pakker og sender.

Mange hilsner fra
Gavegaarden