Mød os

Tak fordi du kigger forbi Gavegaarden en familieejet virksomhed, der ligger i Klippinge på Sjælland. Bag den daglige drift står Rikke Raahauge.

Vi leverer kreative løsninger der overrasker

Hos Gavegaarden møder du primært Rikke, som har mange års erfaring i at levere løsninger til virksomheder i alle størrelser og former:
Jeg trives med at udtænke og kreere løsninger, der overrasker, og jeg oplever, at gennemtænkte professionelle gaver og oplevelser hjælper med at udvikle relationer og styrke eksisterende. Kontakt mig 2138 2247 for en snak om jeres gaveønsker - vi er speciallister i at kreere skræddersyede løsninger og koncepter. Gaver der reflekterer værdierne i netop jeres virksomhed. 

Gaver med rette indhold

Den anden halvdel af Gavegaarden er Finn. Han styrer logistikken og sørger for, at alle gaver kommer godt og sikkert ud til dig og dine kunder. 
Finn er også den, der er ansvarlig for at kvalitetstjekke alle gaver, inden de bliver afsendt, og så er han fænomenal til at gøre Gavegaarden et dejligt sted at være for pakkeholdet, når vi har mange gaver, der skal afsted, og arbejder ekstra for at nå i mål. 

Kvalitet som omdrejningspunkt

Vi arbejder sammen om at teste og vurdere nye produkter til sortimentet, og vi går passioneret op i smag, kvalitet og produktion med omtanke.
Vi nyder at udvælge delikatesser, vin og spiritus fra mindre producenter, der arbejder med hjerte og den gode historie som kompas. Værdier der går hånd i hånd med vores.

Tak fordi du læser med.

Mange hilsner fra 

Rikke og Finn
GAVEGAARDEN
- når det skal være særligt

Her fortæller Rikke lidt om, hvordan vi arbejder: