✓ Vi leverer til virksomheder og private ✓ Kundeservice: 2138 2247

Mød os

Tak fordi du kigger forbi Gavegaarden en familieejet virksomhed, der ligger i Strøby på Sjælland. Bag virksomheden står Rikke Raahauge og Finn Theilgaard.

Vi leverer skræddersyede gaver til travle virksomheder

Hos Gavegaarden møder du ofte Rikke, som står for den daglige drift.
Rikke har mange års erfaring i at levere løsninger til virksomheder. Hun har tidligere udviklet koncepter og leveret skræddersyede virksomhedsevents i alle størrelser og former og trives med at udtænke og kreere løsninger, der overrasker. Rikke ved, hvordan professionelle gaver og oplevelser styrker relationer, og hun står ikke tilbage for en god udfordring. Tal med Rikke om jeres gaveønsker. Hun får dem til at gå i opfyldelse.

Gaver med rette indhold

Den anden halvdel af Gavegaarden er Finn. Finn kan du også være heldig at møde. Til dagligt styrer Finn logistikken og sørger for, at alle gaver kommer godt og sikkert ud til dig og dine kunder. 
Finn er også den, der er ansvarlig for at kvalitetstjekke alle gaver, inden de bliver afsendt, og så er han fænomenal til at gøre Gavegaarden et dejligt sted at være for pakkeholdet, når vi har mange gaver, der skal afsted, og arbejder ekstra for at nå i mål. 

Kvalitet som omdrejningspunkt

Vi arbejder sammen om at teste og vurdere nye produkter til sortimentet, og vi går passioneret op i smag, produktion og kvalitet. 
Vi nyder at udvælge delikatesser, vin og spiritus fra mindre leverandører, som arbejder med hjerte, kvalitet og den gode historie som kompas. Værdier der går hånd i hånd med vores.

Tak fordi du læser med.

Mange hilsner fra 

Gavegaarden
Rikke og Finn