Lomo & Chorizo | Comabu Spanien

Værdier bag produktion
Bæredygtighed, dyrevelfærd og kød i særklasse, er kerneværdier for producenten Comabu, der selv driver sin gård Jarallana. En mere end 1.500 hektar stor ejendom tæt ved nationalparken Monfragüe.
Forhold i særklasse
De mange hektar, hvor grisene går, er dedikeret dyrenes velfærd og er dækket af egetræer, korktræer og naturlig forekomst af urter.
Her lever grisene, der anvendes til vores håndskårne Lomo og Chorizo, under bæredygtige forhold, der markant overstiger gældende økologiske normer både i forhold til levetid og levevilkår. Et udtryk for Comabu’s respekt for dyrene.
Ny teknologi og tradition i kombination
Slagtning og forarbejdning sker ved brug af moderne processer og teknologier for at sikre kvalitet og fødevaresikkerhed.
Imens man til modning og tørring anvender naturlige og traditionelle metoder, hvilket i kombination giver kødet dets helt enestående karakteristik.
Du finder Lomo eller Chorizo i flere af vores gavekasser eller som en mulighed, du selv kan lægge i din gave.