Den gode gave

Hvad er en god gave? Et individuelt spørgsmål afhængig af, hvem modtageren er. Og så alligevel; Noget går igen i den gave, der rammer plet.

Giv med omhu

Det handler ikke om beløbsstørrelse. En god gave behøver faktisk ikke at koste noget som helst. En hjælpende hånd i en svær tid, et skulderklap, når man mindst venter det eller noget helt tredje, som ikke har økonomi involveret, er fantastiske gaver.
Så hvad har de gaver til fælles med gode gaver du køber? 
Overskud. Tanke for hvad der glæder modtageren. Omhu bag udvælgelsen af gaven. At du har gjort dig umage.

Gaver med overskud

Hos Gavegaarden hjælper vi med at finde frem til, hvad dine gaver skal indeholde til netop dine medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere eller andre, som har fortjent et skulderklap eller en varm tanke.

Vi skræddersyer gavekasser til den enkelte virksomhed og til den enkelte medarbejder, hvis du ønsker det.
Vi spørger ind til, hvem der skal modtage gaven, så vi kan gøre alt arbejdet for dig og være sikre på, at de gaver, du giver falder i smag hos modtageren. Kort sagt; vi gør os umage. 

Vi skræddersyer gaven

Måske ønsker din virksomhed vin og rom i nogle gavekasser imens andre kasser skal være uden alkohol og måske skal nogle være med veganske produkter, produkter uden gluten eller lignende. 
Vi har et bredt udvalg af lækre specialiteter, så vi altid kan skræddersy gaver efter individuelle behov, og så elsker vi en god udfordring, så tøv ikke med at teste os på sortimentet, hvis du ønsker noget helt andet, end det du lige ser. Vi finder det til dig!

Udvalgte specialiteter med historie

Alle varer hos Gavegaarden er udvalgt og tilsmagt med omhu og har deres egen særlige historie. Vi samler nemlig på gode historier ofte fra små producenter rundt omkring i verden, producenter, som går op i miljø og bæredygtig produktion af deres specialiteter. Det er historier, der følger med i gaveæskerne, så de giver en fornemmelse af, den omhu, der ligger bag sammensætningen af hver eneste gave.

Gaver med begejstring

Om det drejer sig om fem eller 500 gaver, består vores arbejdsglæde i, at hver eneste gave, vi forbereder, pakker og leverer, skaber glæde.
Det er hele fundamentet bag Gavegaarden. At vi hver dag arbejder med begejstring for at skabe det samme for vores kunder.

Ofte er det de små detaljer, der gør forskellen.
Lad høre, om vi må være med til at gøre en forskel for dig.

Mange hilsner fra
Rikke
GAVEGAARDEN
- når det skal være særligt