Ekstra jomfruolivenolie | Silverbird Grækenland

Produkter båret af passion 

Førsteklasses, suveræn og overlegen er nogle af de betegnelser, der uden tøven kan sættes på den udsøgte ekstra jomfruolivenolie fra Elia Silverbird. 
Olien er fremstillet på Karatzios-familien på en vision om at bringe sundhed og liv til familieborde verden over.
Siden 1950 har Karatzios-familien arbejdet med fremstilling og produktion af olivenolie, og familiens store lidenskab for olivenolie kombineret med mange års erfaring, inspektioner og certificeringer, betyder, at Elia Silverbird betegnes som en af ​​de fineste ekstra jomfruolivenolier i Grækenland.

Ekstra jomfruolivenolie i en liga for sig

At Elia Silverbird ekstra jomfruolivenolie er overlegen, understreges ved, at den igennem lang tid, af de græske landmænd, blev holdt til side til eget forbrug, imens flere europæiske olivenolieproducenter importerede den for at blande den i deres olie for at forbedre dens kvalitet.
Sorterne, der dyrkes er de særlige "Amfissis" og "Koroneiki". De betragtes som de mest modstandsdygtige overfor Argyropoulis barske klima, og nogle træer har nået en imponerende alder af fire hundrede år.
Elia Silverbird er en ekstra jomfruolivenolie med lavt syreindhold, høj næringsværdi, fremragende kvalitet og rig på vitaminer. 
Filosofien bag både oliven og ekstra jomfruolivenolie inkluderer: Kvalitetsproduktion og kontrol, støtte til familiebønder, samt Fair Trade.
Perfekt til at dyppe et stykke godt brød i eller over salaten og gerne med de fantastiske oliven til. Du finder Elia Silverbird i flere af vores gavekasser.