Chocolate Creams | Geldhof Belgien
Belgisk chokoladetradition
Da Coenraad van Houten, i 1828, patenter sin metode til at forarbejde kakaobønner, bliver det startskuddet til Belgiens stolte tradition som Europas vugge for chokoladeproduktion.
Innovativ iværksætter
Knap 100 år senere bliver Antoine Geldhof født. Han begynder allerede i konfirmationsalderen at arbejde med chokolade og bliver udlært i en stor konfekturevirksomhed. Det lægger grunden for, at han som 29 årig, i 1954, starter egen virksomhed, hvor han først producerer de klassiske belgiske Cuberdons og derefter udvikler en lang række nye produkter heriblandt de luftige, næsten mousseagtige Chocolate Creams.
Moderne produktion
I dag produceres de lækre Geldhof Chocolate Creams hos Sweet & Candy, der har fremstillet slik og chokolade i mere end 50 år.
Sweet & Candy startede sin produktion i en kælder, flyttede derfra til en garage, der flere gange blev udvidet, indtil de, i 1997, måtte bygge en egentlig fabrik for at tilfredsstille den stigende efterspørgsel på deres lækre produkter.