Anmeldelser | Sagt om os

Det siger vores kunder

”Vi bruger GAVEGAARDEN som gavepartner, når vores kunder, samarbejdspartnere og øvrige netværk, skal betænkes med noget særligt. Vi er utoligt glade for den service, vi modtager. Lækre gaver med stor variation. Leveret prompte og altid med et smil”.

Andreas Simonsen, Sales Director HB Køge

 

“Kan kun anbefale Gavegaarden. Gaver som kunderne værdsætter, og leveret, så kunderne kan se at det ikke bare er endnu en standard gave. Vil helt sikkert bruge Gavegaarden igen”.

 Bjørn Friis, Eksportchef Heka Dental A/S

 

“Imponerende kreativitet og forståelse for kvalitet hos Rikke fra Gavegaarden. Brandvarm anbefaling og tak for samarbejdet”.

Jesper Køster, direktør Spar Nord Køge Bugt

 

”KÆMPE skulderklap til Rikke og Gavegaarden herfra!! Jeg skulle bruge en række gaver til de danske kunder. Den opgave løste Rikke til UG, og leverede de flotteste gaver på mit kontor. De vakte stor glæde. STÆRKT gået!” 

Kim Borgaard, Regional Manager Chapman Freeborn Airchartering

 

“Vi har fået Gavegaardens hjælp til at sammensætte en lækker gave til vores kunder. Rikke har været meget behjælpelig med både opsætning af kort, sammensætning af vin og snacks. Vi er meget glade for resultatet”.

Simone Dalsgaard, indehaver Estate Køge

 

“Medarbejderne var super begejstrede over de gaveposer vi brugte til fredagsbar. Medarbejderne havde, efter eget valg, fået en pose med special øl, gin og tonic eller en alkoholfri lemonade, chokolade, chips og slik”.

Dorte Zangenberg, sekretariatsleder Uglegårdsskolen Solrød

 

Unikke firmagaver der begejstrer

Vi gør os hver dag umage for at sammensætte gaver, der skaber begejstring. 
At se vores kunder få succes med gaver, vi leverer, varmer fantastisk og er en stor glæde og motivation.

Kan vi hjælpe med gaver til jeres virksomhed?

Se vores udvalg af firmagaver, eksklusive kundegaver, dejlige gaveæsker og gaver til større teams eller kontakt os her eller på tlf 2138 2247 for en unik løsning baseret på værdierne i jeres virksomhed.

Mange hilsner fra
Rikke
GAVEGAARDEN
-når det skal være særligt